VÁCI EGYHÁZMEGYE KÓRHÁZLELKÉSZI SZOLGÁLATA Vác, Migazzi tér 1. (+36) 27/814-114 Fax: (+36) 27/814-101

Hírek


FOLT
2021. július 3.

FOLT – Forrás Online Lelki Tanácsadás elsődleges célja a gyerekek, serdülők, hozzátartozóik és segítőik lelki egészségének megőrzése, illetve a mentális problémák jelentkezésekor online segítő szolgáltatás kialakítása különös tekintettel a koronavírus járvány idején, amely újabb pszichés problémák megjelenéséhez vezet.

Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve a fiatalok számára elérhetetlen vagy elképzelhetetlen, a személyes konzultáció lehetősége segítő szakemberekkel a pszichés, addikciós problémák jelentkezésekor. A segítés e korosztály vonatkozásában egyre inkább az online tér felé tolódik. Ezt a szükségletet még inkább felerősítette a koronavírus járvány, amely még inkább szükségessé tette, hogy a lelki és pszichés segítés az online formában is elérhető legyen.

Ezt a szükségletet ismerte fel a Forrás Lelki Segítők Egyesülete és határozta el, hogy komplex, online szolgáltatást hoz létre, amely a fiatalok, illetve hozzátartozóik, segítőik számára a lelki és életvezetési problémáikban nyújt segítséget a virtuális térben képzett és tapasztalat mentálhigiéniás és szociális szakemberek segítségével.

A FOLT megismertetésére átfogó, hosszú távú online marketing stratégia került kidolgozásra, mely során a cél, a 14-25 éves korosztály országos elérése minden általuk használt platformon.

A teljes cikk itt olvasható!
© Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata
KAPCSOLAT