VÁCI EGYHÁZMEGYE KÓRHÁZLELKÉSZI SZOLGÁLATA Vác, Migazzi tér 1. (+36) 27/814-114 Fax: (+36) 27/814-101

Hírek


Montázson a lelkigondozás
2017. november 6.

A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház a 2017. évi Flór Ferenc Nap alkalmából kiállítást rendezett „Osztályunk képekben” címmel. A vezetőség kérése az volt, hogy egy nagy tablón fényképek segítségével mutassa be mindegyik osztály az élete történetét, egy napját vagy valami olyat, ami jellemző a szervezeti egységre.

A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálatának lelkigondozói is csatlakoztak ehhez a kezdeményezéshez.  Kiválogatták az elmúlt 12 év legjellemzőbb tevékenységeit és a kórházi szolgálat fényképeiből egy montázsképpel érzékeltették, hogy miről is szól ez a szolgálat a kistarcsai kórházban.

A Flór Ferenc napi ünnepségen dr. Trombitás Zoltán főigazgató nyitotta meg a kiállítást és kifejezte örömét a lelkes munkák láttán. Mivel nem versenycélú volt a kiállítás, hanem egymás életébe, történetébe pillanatképek formájában való betekintés, ezért minden résztvevő osztály egyformán elismerő oklevélben részesült a főigazgatóságtól.

Az ünnepség után még három napig csodálhatták a dolgozók egymás munkáját, ezáltal ötleteket és a hétköznapi életet könnyítő „apróságokat” is elleshettek egymástól.
© Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata
KAPCSOLAT