VÁCI EGYHÁZMEGYE KÓRHÁZLELKÉSZI SZOLGÁLATA Vác, Migazzi tér 1. (+36) 27/814-114 Fax: (+36) 27/814-101

Hírek


Betegek karácsonyi köszöntése Cegléden, a Toldy Ferenc Kórházban
2013. december 19.

Idén is eljöttek iskolás gyermekek karácsonyi műsoraikkal kórházunkba, hogy elhozzák a megszületett Üdvözítő örömét és békéjét betegeinknek.

18-án, szerdán a Ceglédi Református Iskola 4. osztályos tanulói látogattak el a Krónikus Belgyógyászatra és a Gyermekosztályra. Színvonalas műsort adtak elő Panov apóról, aki karácsonyi magányában várja az Úr Jézust.  Jézus meg is látogatja az öregembert szegény gyermekek, családok, koldusok képében. Ő segít a bajbajutottakon, házába fogadja a segítségkérő vándor Jézust. A gyermekeket Szalai Anett felkészítő tanáruk és Mihály Mária igazgatóhelyettes hozta el kórházunkba. Ezúton is köszönjük Nekik és a Gyermekeknek!

19-én, csütörtökön a Tápiószőlősi Általános Iskola tanulói hozták el gyönyörű és színvonalas Betlehemesüket a Gyermek Osztály betegeinek és az Ápolási Osztály lakóinak. Előadásukban felelevenítették a karácsony hiteles történetét és szép énekeikkel tették színesebbé műsorukat.

Felkészítő tanáruk, Farkas Lászlóné Boglárka és Mikusné Maczó Rozália tanár néni már tavaly is segítettek a gyermekekkel együtt szebbé tenni a kórházi betegek karácsonyát.

Hálásan köszönjük ezúton is nekik!

Ágostné Cséri Gabriella
klinikai lelkigondozó
Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata
© Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata
KAPCSOLAT