VÁCI EGYHÁZMEGYE KÓRHÁZLELKÉSZI SZOLGÁLATA Vác, Migazzi tér 1. (+36) 27/814-114 Fax: (+36) 27/814-101

Hírek


Klinikai Pszichológiai Tanszék
2013. november 24.

A Klinikai Pszichológia Tanszéken elsősorban poszttraumás állapotokban, súlyos depresszióban és /vagy szociális szorongástól, önértékelési zavaroktól szenvedő személyek pszichoterápiáját vállaljuk.

Az országban egyedülálló módon, a bizonyítékon alapuló gyógyítás szellemében alkalmaznak kognitív viselkedésterápiás, szupportív, relaxációs és mindfulness alapú, valamint metakognitív terápiákat.

Emellett az alábbi kórképek is a profilunkba tartoznak:

A szakambulancia profiljába nem tartozó pszichés zavarok: pszichotikus zavarok, addiktológiai kórképek és akut krízisek.

Az egyéni terápiás módszereket csoportos módszerek egészítik ki. A szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatának csökkentésére korszerû viselkedésterápiás módszerekkel működő testsúlycsökkentő (obesitas) csoportot tartanak. A recurrens depresszió és öngyilkossági veszélyeztetettség kezelésében a világszerte elterjedt, jelenleg leginkább hatékony problémamegoldó tréninget alkalmazzák az öngyilkossági kísérletet elkövetett személyek számára.

A jelentkezéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük a gyakori kérdések (GYIK) menüpont alatt.

Szakambulanciánkra való jelentkezéshez szakorvosi beutaló szükséges! Szakambulanciánkra kizárólag telefonos egyeztetésen keresztül lehet bejelentkezni!

Elérhetőség

1083 Budapest, VIII. Tömő u. 25-29. III. emelet
Tel: 459-1493,
© Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata
KAPCSOLAT